Плита електрична 2 диска KB-2056 Kingberg

Плита електрична 2 диска KB-2056
Під замовлення Під замовлення

New

Ціна

627 грн

Кіл-ть
Характеристики
Всі характеристики...
Код: 13476
Скопійовано

Плита електрична 2 диска KB-2056

Електрична плита - це невід'ємна річ, що супроводжує любителів приготування їжі та подорожей одночасно. Ви можете успішно використовувати її для різних видів подорожей. Може добре підійти для відпочивальників і власників агротуристичних об'єктів, які хочуть наповнити свою нерухомість за невеликі гроші і піклуватися про комфорт туристів. Водночас плита може бути альтернативним способом приготування їжі в домогосподарстві.

В умовах обмеженого простору малогабаритної кухні, купівля та встановлення повнорозмірної плити часто неможлива. На маленьких кухнях, студентських гуртожитках, на дачах і заміських будинках або в будь-якому іншому місці, де необхідно приготувати або розігріти їжу, Вам знадобиться настільна плита.

Плита легка і компактна, має 2 конфорки і нагрівальний елемент - спіраль. Універсальний дизайн дає змогу гармонійно вписатися в будь-який інтер'єр.

На передній частині корпусу електроплити розміщені світлові індикатори живлення, що показують роботу відповідної конфорки. Також тут розташовані механічні поворотні перемикачі термостата. За допомогою плавного перемикання можна вибрати необхідну температуру.

Детальніше...

Зручні способи доставки:

  • Самовивіз зі складу у Харкові
  • Відправка у відділення кур'єрських служб Нова пошта, Укрпошта, інші
  • Доставка за адресою кур'єром служб Нова пошта, Укрпошта, інші

Доставку оплачує покупець згідно тарифів перевізників

Багато способів оплати:

  • Готівкою при самовивезенні
  • Карткою через POS-термінал
  • Оплата при доставці кур'єрською службою
  • Безготівковий розрахунок для підприємців та організацій