New
Warning: Last items in stock!
Availability date:
121212 Скопійовано
Сокирка-молоток кухонний для відбивання м'яса
На кухні одним з необхідних предметів користування є кухонний молоток-сокир для м'яса та риби.
Багато господарки використовують молоток перед приготуванням їжі.
Він легко відіб'є будь-яке м'ясо, прискоривши його приготування і зробивши його м'якшим і ніжнішим.
Професіонали також використовують такий молоток і при приготуванні курчат тютюну, коли потрібно не просто відбити м'ясо, а й перебити кісточки.
Одна сторона молотка призначена для відбивних (площина із зубчиками, розміром 3,5х3,5 см), а інша сторона — топірець (розміром 7 см) має гостре лезо, безпечно та швидко рубає кістки та хрящі, а також допоможе обробити навіть заморожену рибу.
Молоток-топірець виконаний у стильній формі з алюмінієвого сплаву.
Не боїться іржі та температурних контрастів.
Після застосування рекомендується вимити інструмент за допомогою губки або м'якої щітки з використанням рідких миючих засобів.
Зручні способи доставки:
Доставку оплачує покупець згідно тарифів перевізників
Багато способів оплати: