New
Warning: Last items in stock!
Availability date:
63325
Скопійовано
Шприц для виготовлення ковбаси BN-784
Шприц дуже простий у використанні, не вимагає особливих навичок або досвіду. Усе, що необхідно зробити, - це наповнити дозатор фаршем, вставити ковбасну оболонку і натиснути на поршень, щоб наповнити її начинкою.
Цей інструмент дає змогу зберегти структуру фаршу й уникнути утворення бульок. Пов'язано це з тим, що м'ясо не нагрівається в процесі наповнення, зберігаючи при цьому свою соковитість і смакові якості.
Шприц має вертикальне кріплення, тому займає досить мало місця на робочій поверхні кухні. Він залишається нерухомим завдяки потовщеному гумовому кільцю в нижній частині, яке запобігає будь-якому небажаному ковзанню.
Шприц виготовлено з якісного харчового поліпропілену, який забезпечує йому достатню міцність і стійкість до механічного впливу. До того ж, конструкція легко розбирається, що дає можливість швидко від'єднати кожен компонент для ретельного очищення.
Зручні способи доставки:
Доставку оплачує покупець згідно тарифів перевізників
Багато способів оплати: