Термокухоль 500мл RCTB-310/4-500 Rotex

Термокухоль 500мл RCTB-310/4-500

Під замовлення Під замовлення

New

Ціна
494 грн
Кіл-ть
Характеристики
Всі характеристики...
Код: 20653
Скопійовано
2000964150863

Термокухоль 500мл RCTB-310/4-500

Rotex - український бренд з міжнародними стандартами якості, місія якого: робити доступною сучасну, надійну і функціональну побутову техніку.

Продукція Rotex випускається провідними азіатськими фабриками, що виробляють продукцію і для всесвітньо відомих брендів (Philips, Moulinex, Braun та ін.) Гарантія якості та надійності, сервісне обслуговування європейського рівня - важливі складові роботи компанії. Rotex завжди на боці українського споживача. Тому фабрики, з якими працює Rotex проходять міжнародну сертифікацію, а кожна нова партія продукції піддається ретельному контролю інспекцією якості.

Компанія Rotex відкриває можливість звичайним українським споживачам отримати надійну, якісну, сучасну функціональну техніку за доступними цінами, щоб кожен міг керувати своїм побутом на рівні!

Ця вакуумована модель має оригінальну запатентовану кришку з режимом крапля-стоп, що дає змогу вам пити каву або чай на ходу. Отвір для пиття відкривається натисканням кнопки і закривається, щойно ви її відпускаєте, що дає змогу вам пити каву або чай на ходу. Кришка повністю розбирається, що дає змогу утримувати термокружку в чистоті. Пластик кришки виготовлений із сертифікованого та безпечного харчового матеріалу. На дні кухля є антиковзаюча гумова наклейка.

Кількість годин утримання температури: 5

Детальніше...

Зручні способи доставки:

  • Самовивіз зі складу у Харкові
  • Відправка у відділення кур'єрських служб Нова пошта, Укрпошта, інші
  • Доставка за адресою кур'єром служб Нова пошта, Укрпошта, інші

Доставку оплачує покупець згідно тарифів перевізників

Багато способів оплати:

  • Готівкою при самовивезенні
  • Карткою через POS-термінал
  • Оплата при доставці кур'єрською службою
  • Безготівковий розрахунок для підприємців та організацій

Поширені запитання про термоси, термокухлі та термобанки

Можлива доставка Львів? Який час доставки товару термокухоль 500мл rctb-310/4-500?
Якщо товар є в наявності, то термін доставки складає приблизно від 1 до 3 днів, отже ви можете отримати товар термокухоль 500мл rctb-310/4-500 вже завтра або через пару днів. Якщо товар від замовлення, тоді термін доставки вам повідомить менеджер після опрацювання замовлення.
З якого матеріалу виготовляється термокухоль?
Для виготовлення товару термокухоль 500мл rctb-310/4-500 використовують нержавіюча сталь із пластиком, якіский матеріал.
Термоси, термокухлі та термобанки яких брендів краще купити?
Термоси, термокухлі та термобанки бренду Rotex відрізняються високою якістю та вигідною ціною, також у нас представлені інші термоси, термокухлі та термобанки від перевірених виробників.
Скільки коштує термокухоль термокухоль 500мл rctb-310/4-500?
Ціна товару складає 494 грн. Наявність: під замовлення.