Штопор BN-164 Benson

Штопор BN-164
Під замовлення Під замовлення

New

Ціна

284 грн

Кіл-ть
Характеристики
Всі характеристики...
Код: 14054
Скопійовано
2000963187327

Штопор BN-164

Серед винних аксесуарів штопор є найпопулярнішим і найзатребуванішим. Любителі цього напою вибирають його з не меншою скрупульозністю, ніж саме вино. Виробники ж з кожним роком вигадують все нові пристосування, які зусилля при відкриванні роблять мінімальними. З першого погляду може здатися, що немає пристрою простішого, ніж відкривачки для пляшок. Але давайте розберемося, чи так це насправді.
Чи любите Ви вино, чи практично не вживаєте цей напій - штопор у Вас у господарстві має бути. Адже іноді пляшечка хорошого вина може зробити звичайний вечір святковим і романтичним, а ось відсутність штопора привнесе збентеження в розмірений томний вечір.
Відкорковування пляшки - це цілий ритуал, і щоб вино заграло своїм неповторним букетом, потрібно все зробити "по-феншую".
Який же штопор купити краще? Існує понад 300 видів різних пристроїв, ми розглянемо основні: - звичайний гвинт (спіраль) Т-подібного типу - класичний варіант. Однак для відкорковування пляшки Вам знадобляться неабиякі зусилля та вміння рівно вгвинтити жало в корок.
Якщо корок старий, то є ймовірність того, що він може розкришитися. - менш травматичним для корка і для бармена буде штопор із важелями, що піднімаються: ви вкручуєте гвинт у корок, а важелі тим часом піднімаються вгору. Легким опусканням важелів Ви вирвете корок із горлечка без зусиль і страху поранитися. - штопор сомельє - варіант для професіоналів.
Як правильно користуватися штопором:
Поставте пляшку на стіл, намагаючись при цьому не струшувати її зайвий раз.
Використовуючи ніж, постарайтеся акуратно зрізати захисну фольгу, щоб не порізати палець. Не рекомендується, щоб вино контактувало з фольгою.
Однією рукою візьміть штопор, а іншою притримуйте пляшку. Коли кінчик штопора буде по центру пробки, починайте повільно загвинчувати стрижень.
Коли половина стрижня опиниться в пробці, спробуйте повільно і поступово її видалити. Під час цього процесу не повинен статися хлопок.
Характеристики:
Виробник: Benson
BN-164
Тип: Штопор
Матеріал: Нержавіюча сталь
Колір: сталевий

Детальніше...

Зручні способи доставки:

  • Самовивіз зі складу у Харкові
  • Відправка у відділення кур'єрських служб Нова пошта, Укрпошта, інші
  • Доставка за адресою кур'єром служб Нова пошта, Укрпошта, інші

Доставку оплачує покупець згідно тарифів перевізників

Багато способів оплати:

  • Готівкою при самовивезенні
  • Карткою через POS-термінал
  • Оплата при доставці кур'єрською службою
  • Безготівковий розрахунок для підприємців та організацій