New
Warning: Last items in stock!
Availability date:
636 Скопійовано
Сковорода нерж 26см BN-636
Сковорода з нержавіючої сталі D 26 см BN-636
Вони мають стильний вигляд і низку переваг, яких позбавлені інші типи сковорідок.
Посуд з нержавійки цінують і часто купують господині. Здебільшого ним мають бути укомплектовані й заклади громадського харчування. Використовується цей тип посуду для швидкого розігрівання готових страв або обсмажування продуктів.
У разі перегрівання і підгоряння їжі сковорода не виділяє жодних шкідливих для людського організму речовин, що робить нержавійку вибором номер один для кухонь громадського харчування.
Сковороди, виконані з нержавіючої сталі, мають безліч переваг:
Перш за все, це зовнішній вигляд. Блиск нержавійки прикрасить будь-яку кухню.
Мала вага порадує кухарів-жінок. Навіть у моделей з потовщеним дном масивності властивої чавуну не спостерігається.
Сталь не виділяє токсичних або шкідливих речовин. Також вона не змінює смаку або запаху страв.
Основне призначення сковороди використання спільно з індукційними плитами, яким необхідний сталевий посуд для магнітного ефекту. Але цей факт не заважає розігрівати сковороду на будь-якому тепловому обладнанні (не підійде тільки СВЧ-піч).
Сталь не іржавіє і не піддається окисленню, що вигідно відрізняє цей матеріал від чавуну та алюмінію.
Нержавіюча сталь боїться абразивних мийних засобів! Почистивши сковороду із застосуванням порошків, можна втратити естетичний вигляд: на полірованій поверхні з'являться некрасиві подряпини, і вона потьмяніє.
Зручні способи доставки:
Доставку оплачує покупець згідно тарифів перевізників
Багато способів оплати: