Хлібопіч 900-1350гр 870Вт MR-751 Maestro

Хлібопіч 900-1350гр 870Вт MR-751

В наявності В наявності

New

Ціна

3 853 грн

Кіл-ть

в 1 клік
Характеристики
  • Виробник Maestro
  • Категорія Мультиварки
  • Торгова марка Maestro
  • Тип Хлібопіч
  • Матеріал Пластик
  • Упаковка Подарункова
  • Потужність 870 Вт
Всі характеристики...
Код: 15410
Скопійовано
4820096552971

Хлібопіч 900-1350гр 870Вт MR-751

Хлібопіч Maestro MR 751 потужністю 870 Вт з 12 автоматичними програмами випікання, таймером відтермінування на 15 годин, 3 варіантами вибору ступеня підсмажування скоринки розрахована на приготування буханок масою 900, 1125 або 1350 грамів. РК дисплей і електронна панель керування дають змогу вибрати потрібний режим навіть не заглядаючи в інструкцію! Хлібопічка призначена для повного циклу випічки хліба: замішує тісто, настоює, випікає, підтримує хліб теплим протягом 1 години після готовності.

Характеристики хлібопічки Maestro MR 750:
Потужність: 730-870 Вт

Вага випічки: 900/1125/1350 грам

12 автоматичних програм

Таймер відстрочки на 15 годин

3 варіанти прожарювання скоринки

Інформативний РК дисплей

Звуковий сигнал

Сучасний, ергономічний дизайн

Знімна ємність для випічки з антипригарним покриттям (можна мити в посудомийній машині)

2 лопатки для замісу тіста з антипригарним покриттям

Зручність і простота у використанні та чищенні

Мірна чашка і ложка в комплекті

Колір: білий

Живлення: 220-240 В, ~50 Гц

Програми хлібопічки Maestro MR 751:
1. Програма "БІЛИЙ ХЛІБ" - основна програма. Застосовується для випічки звичайного хліба з використанням білого або темного борошна як основного.

2. Програма "ФРАНЦУЗСКИЙ ХЛІБ" - програма випічки французького хліба. Надає хлібу хрустку скоринку і підходить для випікання буханок з низьким вмістом жирів і цукру.

3. Програма "ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ ХЛІБ" - програма випікання хліба з цільного пшеничного борошна або борошна грубого помелу.

4. Програма "СДОБА" - програма приготування здоби. Хліб випікається за низької температури для зменшення потемніння тіста з високим вмістом цукру.

5. Програма "КЕКС" - програма приготування кексів, пирогів.

6. Програма "БЕЗГЛЮТЕНОВИЙ ХЛІБ" - програма приготування дієтичної випічки з сортів борошна, що не містить клейковини.

7. Програма "ХЛІБ ШВИДКОЇ ВИПІЧКИ" - програма швидкого приготування хліба з додаванням дріжджів. Застосовується, якщо потрібно приготувати хліб за коротший термін, ніж основний хліб. Хліб, спечений за допомогою цієї програми, зазвичай менший за розміром і має більш щільну структуру.

8. Програма "ЗАМІШУВАННЯ ТІСТА" - програма замішування тіста. Використовується з метою ручного формування та випікання хлібобулочних виробів різного виду в духовці. Функція випікання відсутня.

9. Програма "ПАСТА". - програма приготування тіста для макаронних виробів. Функція випікання відсутня.

10. Програма "ПАХТА" - програма приготування пахти в результаті збивання масла з вершків.

11. Програма "ДЖЕМ". Автоматично варить джем зі свіжих фруктів. Великі плоди, перед тим як їх покласти в контейнер, мають бути розрізані навпіл або на 4 частини.

12. Програма "ТІЛЬКИ ВИПІЧКА" - Застосовується тільки для випікання хліба з готового тіста, може також бути використана для повторного підігрівання або отримання хрусткої скоринки в раніше приготованого й охолодженого хліба.

Детальніше...

Зручні способи доставки:

  • Самовивіз зі складу у Харкові
  • Відправка у відділення кур'єрських служб Нова пошта, Укрпошта, інші
  • Доставка за адресою кур'єром служб Нова пошта, Укрпошта, інші

Доставку оплачує покупець згідно тарифів перевізників

Багато способів оплати:

  • Готівкою при самовивезенні
  • Карткою через POS-термінал
  • Оплата при доставці кур'єрською службою
  • Безготівковий розрахунок для підприємців та організацій