New
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Скопійовано
Хлібопіч 900-1350гр 870Вт MR-751
Хлібопіч Maestro MR 751 потужністю 870 Вт з 12 автоматичними програмами випікання, таймером відтермінування на 15 годин, 3 варіантами вибору ступеня підсмажування скоринки розрахована на приготування буханок масою 900, 1125 або 1350 грамів. РК дисплей і електронна панель керування дають змогу вибрати потрібний режим навіть не заглядаючи в інструкцію! Хлібопічка призначена для повного циклу випічки хліба: замішує тісто, настоює, випікає, підтримує хліб теплим протягом 1 години після готовності.
Характеристики хлібопічки Maestro MR 750:
Потужність: 730-870 Вт
Вага випічки: 900/1125/1350 грам
12 автоматичних програм
Таймер відстрочки на 15 годин
3 варіанти прожарювання скоринки
Інформативний РК дисплей
Звуковий сигнал
Сучасний, ергономічний дизайн
Знімна ємність для випічки з антипригарним покриттям (можна мити в посудомийній машині)
2 лопатки для замісу тіста з антипригарним покриттям
Зручність і простота у використанні та чищенні
Мірна чашка і ложка в комплекті
Колір: білий
Живлення: 220-240 В, ~50 Гц
Програми хлібопічки Maestro MR 751:
1. Програма "БІЛИЙ ХЛІБ" - основна програма. Застосовується для випічки звичайного хліба з використанням білого або темного борошна як основного.
2. Програма "ФРАНЦУЗСКИЙ ХЛІБ" - програма випічки французького хліба. Надає хлібу хрустку скоринку і підходить для випікання буханок з низьким вмістом жирів і цукру.
3. Програма "ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ ХЛІБ" - програма випікання хліба з цільного пшеничного борошна або борошна грубого помелу.
4. Програма "СДОБА" - програма приготування здоби. Хліб випікається за низької температури для зменшення потемніння тіста з високим вмістом цукру.
5. Програма "КЕКС" - програма приготування кексів, пирогів.
6. Програма "БЕЗГЛЮТЕНОВИЙ ХЛІБ" - програма приготування дієтичної випічки з сортів борошна, що не містить клейковини.
7. Програма "ХЛІБ ШВИДКОЇ ВИПІЧКИ" - програма швидкого приготування хліба з додаванням дріжджів. Застосовується, якщо потрібно приготувати хліб за коротший термін, ніж основний хліб. Хліб, спечений за допомогою цієї програми, зазвичай менший за розміром і має більш щільну структуру.
8. Програма "ЗАМІШУВАННЯ ТІСТА" - програма замішування тіста. Використовується з метою ручного формування та випікання хлібобулочних виробів різного виду в духовці. Функція випікання відсутня.
9. Програма "ПАСТА". - програма приготування тіста для макаронних виробів. Функція випікання відсутня.
10. Програма "ПАХТА" - програма приготування пахти в результаті збивання масла з вершків.
11. Програма "ДЖЕМ". Автоматично варить джем зі свіжих фруктів. Великі плоди, перед тим як їх покласти в контейнер, мають бути розрізані навпіл або на 4 частини.
12. Програма "ТІЛЬКИ ВИПІЧКА" - Застосовується тільки для випікання хліба з готового тіста, може також бути використана для повторного підігрівання або отримання хрусткої скоринки в раніше приготованого й охолодженого хліба.
Зручні способи доставки:
Доставку оплачує покупець згідно тарифів перевізників
Багато способів оплати: