New
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Скопійовано
Турка мідна 500мл Корабель
Турка - це найбільш поширена і традиційний посуд для приготування кави. Форма такого посуду дуже символічна і зручна, через те, що забезпечує найменшу випаровування і завдяки широкому дну, швидке нагрівання. Також форма турки допомагає гущі швидше осідати на дно. Спосіб готування кави в турці прийшов до нас ще з часів Османської імперії. Саме турецька кава готувалася в спеціальних посудинах, які й назвали турка. Мідні джезви — ідеальний варіант і справжній інструмент кавомана. Це традиції, перевірені часом. Висока теплопровідність міді дозволить рівномірно нагрівати воду і екстрагувати кавові масла, не доводячи напій до кипіння. У французів є приказка: Кипіння вбиває каву. З-за того, що горять кавові масла, смак напою деформується і з'являється гіркота. В такому випадку кави повільніше остигає і рівномірно нагрівається. Переваги: Конусоподібна форма Дотримання необхідних пропорцій дна і горловини. Тому піна, яка утворюється при варінні, надійно закриває вузьке горлечко. Так зберігаються аромат і смак напою. Потовщене дно сприяє рівномірному прогріванню судини і однорідної екстракції кавового порошку. Надійність. Міцність. Естетичний зовнішній вигляд.
Зручні способи доставки:
Доставку оплачує покупець згідно тарифів перевізників
Багато способів оплати: